dimanche 2 juin 2013

Triple de photos - encadrement
Bonjour,

Je cherchais une façon d'encadrer mes images sur les fleurs, les ancolies et la rose, j'en voulais de la simplicité. Donc j'ai utilisé quelques astuces simples pour ces images, car je trouve qu'une photo se perd si l'on complique l'encadrement de la photo.

Bonne journée et bon dimanche !

8 commentaires:

 1. Härlig triss du visar från dina rabatter.
  Är det sommarväder i Frankrike också ???

  Tjingelingen från Rantamor.

  RépondreSupprimer
  Réponses
  1. Tack, det var regnigt och det blir sommaväder nästa vecka, ROland-Garros är slut, det regnar alltid när det är Roland-Garros i Paris av nàgon anledning.

   Bisous

   Supprimer
 2. Som jag skrev till dig tidigare (om jag minns rätt ) passa på att fota när det regnar, är det fint väder kan man sitta på ett utomhuscafe och titta på folk istället. Du ser ju själv i sista bilden, så lyfts den av vattendropparna på bladen ( om du nu inte fuskat och varit där själv med blomsprutan förstås :) ).
  Jag har själv tänkt ut en kul bildsvit, vad jag behöver är ett paraply, ett glas vin vilket jag redan har. Men sen behöver jag en uteservering och ett riktigt åskväder också. Missade ett igår. Idag fotar jag ingenting utan lägger mig i gräset och njuter av solen.
  Just det fina inramningar i vackra färger på dina bilder.

  RépondreSupprimer
  Réponses
  1. Jag tror det, men jag tar nästan alltid blombilder när det regnar... ☺ Med turneringen Roland-Garros sà vet man att det kommer att regna i Paris... det finns mànga blombilder pà Paris en photographies, http://mariadesuede.wordpress.com/

   Tack, jag hade lite leklust, lite enkla knep som att vinkla fotot pà andra bilden... ☺

   Supprimer
 3. Det var vackert inramade foton i din triss.

  RépondreSupprimer