samedi 5 juillet 2014

Triple de photos - Là où je suisBonjour,

Je n'ai pas choisi les meilleures images, mais j'étais à Cholet hier et vous voilà, les photos d'une ville française pas loin de chez moi. La première image est prise à la grande place au centre-ville et les deux dernières sont prises à côté de la route national qui traverse la ville de Cholet, la dernière fut un petit jeu avec le rétroviseur, mais c'est comme ça là... En plus, j'utilisais un nouvel objectif pour mon Canon, un Canon EF 85 f/1.8 USM.

Hallå där,

Jag valde inte de bästa bilderna, men jag var i Cholet igår och här är dem, bilderna av en fransk stad inte långt från mitt hem. Den första bilden är tagen vid det stora torget i centrum, och de två sista togs vid en riksväg genom staden Cholet, den senare bilden var en liten lek med spegeln, men det är som det är där... Dessutom använde jag ett nytt objektiv till min Canon, Canon EF 85mm f/1.8 USM.

8 commentaires:

 1. Kul att testa nytt objektiv. Bilderna blev bra och gör sig väldigt bra i svartvitt :) Kul att se var du är (nästan i alla fall)!

  RépondreSupprimer
  Réponses
  1. Ja, men jag köpte objektivet för att ta porträtt utomhus. Bättre än det som jag använder allmänt, 18-200mm, som är bra för att göra allt med. Tack, men det är endast 20 minuter med bil härifràn.

   Supprimer
 2. Jag tycker bilderna är jätte fina :)

  http://lifeofjohanna.se

  RépondreSupprimer
  Réponses
  1. Tack, jag är ju nöjd med bilderna, det är ju inte det. ☺

   Supprimer
 3. Ce fut un différents et agréables voyages

  RépondreSupprimer
  Réponses
  1. Merci, mais j'habite ici depuis un longtemps.

   Supprimer
 4. Fina bilder! Cholet är ju bara några från mig och vi passerade faktiskt också där igår påväg ut mot kusten!

  RépondreSupprimer
 5. Fin svartvit triss!
  Att testa olika objektiv ..är spännande! Att fotografera och komponera bilder är en konstart som jag håller på med..en bild sedd ur ett perspektiv kan bli helt annorlunda ur en annan vinkel.
  Kram från Tant otto

  RépondreSupprimer